Det er godt å bo på Haslum

Når du bor på Haslum bor du både sentralt, men likevel landlig og nært naturen. Sentralt, fordi det er kort vei til offentlig kommunikasjon, som tar deg raskt til Sandvika, Bekkestua eller Oslo sentrum. Eiendommen ligger mellom Avløs- og Haslum stasjon og du kan selv velge i hvilken retning du vil gå, når du skal ta banen. Bussen stopper i Nesveien like utenfor. Eiendommen ligger i randsonen til den etablerte villabebyggelsen som i dag preger området. I disse dager skjer det en spennende utvikling med bygging av nye boliger i dette området. Samtidig bevares de hyggelige villastrøkene med sine frodige hager, hvor man kan nyte stillheten og kjenne på duften av nyslått gress og syriner. Vil du oppleve den ville og godt bevarte naturen i Bærumsmarka, er det ikke mange hundre meter til du er omkranset av frodig løvskog, på hyggelige turstier, til for eksempel Dælivann. Du kan gå turen helt opp til Kolsåstoppen, med en fantastisk utsikt over bygda.

Velkommen til Haslum!

6

Å gå til Avløs T-banestasjon

5

Med bil til Bekkestua sentrum

5

Å gå til nærmeste matbutikk

Skole & barnehage

Det er god skoledekning i nærheten. Barneskolene Løkeberg og Haslum ligger innen rimelig gangavstand, det samme gjør Gjettum og Ramstad ungdomsskole. Med buss/t-bane som ligger i umiddelbar nærhet, er det også enkelt å komme seg til både Nadderud, Rud, Dønski og Rosenvilde VGS.

Sport & fritid

Det finnes mange muligheter for fysisk aktivitet, lek og moro i umiddelbar nærhet for den som er glad i å bruke kroppen – enten det er organisert sport eller egentrening, turgåing eller bare å være ute i frisk luft.

Ta gjerne kontakt med en av meglerne om du lurer på noe!

Christian Fr. Foss
Prosjektmegler
+47 901 73 534
christian.foss@em1oav.no

Svein Gundersen
Prosjektmegler
+47 480 99 680
svein.gundersen@em1oav.no

Olav Einride Aune
Prosjektmegler
+47 416 50 270
olav.aune@em1oav.no

Rekkehus:

Meld interesse

Leiligheter:

Meld interesse